communicatie advies

Het verhaal achter de organisatie wordt het verhaal van de organisatie.

Transparantie in Communicatie


Communicatie is het sleutelwoord in organisaties. Elke organisatie vertelt zijn verhaal op een geheel eigen manier en met geheel eigen woorden.

Joke Verhoef is in staat om dat eigen verhaal van de organisatie te verwoorden.      Quick scan


Voor een eerste indruk van de communicatie en het verhaal van de organisatie is geen langdurig onderzoek nodig. Dan volstaat een quick scan: Joke Verhoef bekijkt de website van een organisatie en loopt een dagdeel rond in het bedrijf. Zo ziet zij al veel gedragspatronen en vanzelfsprekendheden. Die worden, met aanbevelingen, in een korte rapportage gezet.      Sparring Partner


Veranderingen in de eigen organisatie doorvoeren is geen eenvoudige opgave. Het is  prettig om met iemand van gedachten te wisselen. Bij voorkeur iemand die geen enkel belang heeft bij de beslissingen die je neemt. Door te bespreken en te verwoorden heb je immers ook je eigen argumenten scherper.

Joke Verhoef is zo'n sparring partner die meedenkt, kritische noten kraakt en idee├źn spiegelt."Joke heeft de kwaliteiten om zich uitermate goed in te leven in mijn bedrijfsvisie en -missie. Zij verdiepte zich in mijn stijl van werken en verwoordde dit alles in heldere teksten voor mijn website. Zij weet de essentie weer te geven in een taal die de klant meteen begrijpt. "

Netty van Kaathoven,

Vitaliteitscoaching