interim management

Mensen maken de organisatie.

Transparantie in Interim Management


Soms is het nodig voor korte tijd in een organisatie de manager te vervangen. Bij voorkeur door iemand die in staat is de weg te bereiden voor een eigen, bij de organisatie passende en blijvende manager.

Juist door te werken aan transparantie en helderheid kan Joke Verhoef de organisatie klaar maken voor de nieuwe manager. Die komt dan niet in een gespreid bedje maar in een uitdagende, open en lerende organisatie waar hij of zij met de medewerkers een eigen richting aan kan geven.


       Visie op management en advies


De manager inspireert en stimuleert mensen om hun talenten optimaal in te zetten en realiseert zo de doelstellingen van de organisatie.

De manager heeft breed inzicht in alle facetten van een probleem, een opbouwende stijl van leiding geven, de moed om een standpunt vast te houden én het lef om op een genomen beslissing terug te komen.

De manager is het enthousiasmerend voorbeeld dat graag wordt gevolgd."Joke ken ik als een gedreven, inspirerende leidinggevende, een hele goede directeur met hart voor de zaak en de mensen. Ik heb met plezier met en voor haar gewerkt op de VrouwenVakSchool. Niets ten nadele van andere managers, maar voor mij was Joke toch wel The best boss ever!"

Pauline Berens,

Applicatiebeheerder Wageningen Universiteit